Ledertræning on demand

Vi tilbyder

Ledertræning on demand

Konceptet

Det er slut med gammeldags træning – Du er dig og har din individuelle plan for udvikling. Du har ikke nødvendigvis tiden til at dele dine udfordringer med 20 andre. Derfor træner vi, når du har tiden. Du vil have initiativer at rykke på nu og du vil have kontakt til en træner, der proaktivt følger op på jeres aftaler. Her er et koncept, hvor convenience er sat i højsædet for dig med en travl hverdag som leder.  I dette koncept er der plads til din personlige udvikling som leder eller et udviklingsforløb, hvor vi sammen træner og sparrer om din organisations udvikling med baggrund i dine initiativer.

Pris

Et ledertræning on demand forløb koster 25.000,- dkr. pr. leder.

Indhold:
– Opstarts session og profil gennemgang
10 sessioner a 1 time, hvor vi med udgangspunkt i dit skema tilrettelægger og planlægger din udvikling for året eller halvåret.  
– Træner der følger op på dig og din udvikling løbende

Dig som Udviklingspilot i Ledertræning on demand

Du har brug for et effektivt kompetenceløft i forhold til en konkret ledelsesudfordring, eller som et alternativ til et traditionelt lederkursus. Du kan være ny eller erfaren leder fra alle styringsniveauer og fra såvel en offentlig som en privat organisation.

Med Ledertræning on demand kommer du hurtigt ind til kernen i en konkret ledelsesudfordring, og du finder løsningen sammen med en erfaren ledelseskonsulent. Du arbejder med din selvindsigt og konkrete ledelsesredskaber. Og du vælger selv tid og sted.

Et personligt, fleksibelt og effektivt udviklingsforløb 100% tilpasset din virkelighed og dine udfordringer kan være vejen til at styrke din gennemslagskraft eller gøre din lederrolle tydeligere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende indsigt og inspiration til din hverdag
Close Menu