Salg & Service

Udvikling Af Servicekultur

Vi tilbyder

 
  • Salgstræning
  • Salgsledelse
  • Udvikling af salgskultur
  • Markedssegmentering og udvikling
  • Servicetræning
  • Servicekoncepter
  • Udvikling af servicekultur
Trivselsudvikling I Organisationer

Salg

Salg er et af de vigtigste elementer for de fleste virksomheders succes. Salg handler om følelser både hos sælger og kunde.  Vores følelser påvirker nemlig i stor grad vores evner, når vi er på. Så har du positive følelser omkring salg – eller har du behov for at udvikle dem? Har du styr på din kundepsykologi – og har du styr på din salgsteori og proces? Udviklingspiloterne træner alle fire elementer med vores kunder. 

Organisationsudvikling

Service

God kundeservice kræver, at du tager aktiv stilling til, hvilken service du vil yde overfor dine kunder og sætter retning for medarbejderne. Det er dem, der bestemmer, hvad kunderne skal sige om dig og din virksomhed. Medarbejdere der leverer et højt serviceniveau, opdager,  at de bliver anerkendt, set og hørt som kompetente mennesker. Simpelthen fordi de skaber sympati omkring deres person – og det giver trivsel og jobtilfredshed.

Dig som Udviklingspilot i Salg & Service

Vil du være en god sælger? Og ved du at det kræver træning og at betragte salg, som det, det er – nemlig et fag. Udover at have redskabskassen fyldt med værktøjer kræver salg også, at du har de rigtige følelser omkring salg og dermed den mentale parathed til salg. Med udviklingspilots Salgsuddannelser får du både konkrete værktøjer til planlægningen og gennemførelsen af salget og et stækt indblik i din egen psykologi i forbindelse med salg. Du opnår forståelse for og træning i, hvordan du kommunikerer med forskellige kundetyper.

På uddannelserne bliver du udfordret og udviklet af trænere, der selv har ageret, trænet og excelleret i salget hele deres arbejdsliv.

Din læring vil blive understøttet af træning på en online platform, så du kan træne både før, under og efter uddannelsen. På den måde får du mest ud af udviklingspilots salgsuddannelser. Uddannelserne hjælper dig til at sikre forandring og forankring af dine kompetencer, så du kan skabe værdi for din virksomhed med det samme.

Vidst du at Udviklingspiloternes salgsuddannelser kan afsluttes med en kompetencegivende eksamen (10 ECTS), hvis du ønsker det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende indsigt og inspiration til din hverdag
Close Menu