Tilpassede Udviklingsforløb

Vi tilbyder

 
  • Virksomhedstilpassede forløb
  • Jeres mål og forretning sætter retningen

Forløb

Vi udvikler uddannelsesforløb og enkelte kurser, der er tilpasset din organisations behov og krav til understøttelse af forretningsmæssige mål.

Vores forløb bliver sammensat og formet, så de passer til jeres aktuelle ønsker. Jeres organisation får et løft, når flere medarbejdere uddannes i samme retning efter fælles mål (organisatorisk læring), og uddannelsen bliver således et vigtigt redskab i jeres organisatoriske udvikling

Ikke to forøb er ens....

Vi bidrager til processen med vores ekspertise, erfaring og teoretiske afsæt, som er udviklet gennem 15 års arbejde med strategiimplementering, forandringsledelse, innovationsprocesser og organisationsudvikling – i både store og små organisationer. Vi får ledelse og medarbejdere til at skabe mening med det, der sker i deres organisation. Vi giver ledelsen mulighed for at få tingene til at ske. Vi bringer forskellige perspektiver i spil.

Vi er under hele og  processen på en læringsrejse sammen med kunden – i et udviklende samarbejde – hvor succes handler om at turde udforske og udvikle sammen, mens alle kender deres opgaver og ansvarsområder i den proces.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende indsigt og inspiration til din hverdag
Close Menu