LEAN - drift & optimering

LEAN

Vi tilbyder

 
  • Udvikling af LEAN kultur
  • Undervisning og træning i LEAN ledelse
  • Grundlæggende LEAN – de 5 principper & de 8 spildtyper
  • Værdistrømsanalyser og flow optimering
  • Kata Coaching
  • KAIZEN undervisning og træning 
  • Facilitering og drivkraft i KAIZEN Events
  • Undervisning og træning LEAN værktøjer
LEAN

LEAN

LEAN er ikke et projekt, der løber henover et eller to kvartaler. Det tager et til to år at opbygge det nødvendige momentum og kompetencer.

LEAN fokuserer på kundeværdi og en integreret end-to-end procesforståelse, der kombinerer begreberne spild, just-in-time, lagerstyring, indbygget kvalitet og involvering af medarbejderne med fokus på hele tiden at skabe løbende forbedringer. Implementering af LEAN kræver commitment fra hele organisationen.

LEAN

Os og LEAN

Vi tilpasser kurser og træning til jeres organisation. Det giver omgående resultater.

Forløbet kan indeholde specifikke diskussioner og beslutninger i forhold til egen organisation. Ligesom det kan indeholde gruppearbejde, hvor deltagerne fastlægger og bruger værktøjer tilpasset egen organisation! Værktøjer er omgående klar til at tage i brug. Fælles sprog – fælles referenceramme!

 

Dig som Udviklingspilot i LEAN drift & optimering

Med Udviklingspilot får du en grundig og praktisk orienteret introduktion til LEAN og optimering af tværgående forretningsprocesser, således at du og din virksomhed bliver i stand til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.

Så vil du lære at optimere arbejdsprocesser, så din virksomhed er i topform og leverer høj kundeværdi? Så tag fat i os på Udviklingspilot og vi vil tage jer med på rejsen

Leanværktøjerne er en vigtig del af LEAN, og de skal i spil, når der arbejdes med at udrydde spild og effektivisere processer, men de er kun metode. Ønsker man en vedvarende succes med LEAN er det vigtigt, at man også forstår den kultur og ledelsesfilosofi, der ligger bag LEAN. Uden den forståelse bliver en virksomhed aldrig rigtig LEAN, uanset antallet af værktøjer de hiver frem fra LEAN værktøjskassen. LEAN og ledelse står hinanden nært og ledelse skal der til for at skabe en arbejdsplads, der er optimalt rustet til at tænke og agere Lean i dag og i fremtiden. 

Få en opkvalificering og professionalisering af dine færdigheder som LEAN-deltager eller LEAN leder, således at du kan deltage og tage initiativer i både private og offentlige virksomheder, hvor Lean værktøjer anvendes eller skal anvendes.

Din læring vil blive understøttet af træning på en online platform, så du kan træne både før, under og efter uddannelsen. På den måde får du mest ud af udviklingspilots uddannelser. Uddannelserne hjælper dig til at sikre forandring og forankring af dine kompetencer, så du kan skabe værdi for din virksomhed med det samme.

Vidst du at Udviklingspiloternes LEAN uddannelser kan afsluttes med en kompetencegivende eksamen (10 ECTS), hvis du ønsker det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende indsigt og inspiration til din hverdag
Close Menu